• Enigyerekekkel
  • JakokHazafele
  • ImaMalom
  • EniJunnan
  • Laoszikolykok

A képeslapküldés ötletét egy ismerős házaspártól kaptuk, akik már tapasztalt kerékpártúrázónak számítanak. Zita és Árpi több, mint 4 évet „nászutaztak” fekvőkerékpárjukon a világban, itt olvashattok útjukról.

Az ő ösztönzésükre építettük be mi is ezt a funkciót az oldalunkba.
Ha tetszik a blogunk, tetszenek az írásaink, és szeretnéd a hűtődre kitenni az utunk egy pillanatát, itt kérhetsz tőlünk képeslapot. Annyi a dolgod, hogy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldesz egy e-mailt a következő adatokkal:

o A képeslap címzettje
o Pontos cím (város, irányítószám, út/utca...stb. házszám)

Továbbá kérjük, hogy az alábbi számlaszámra utald át azt az összeget, amelyet szívesen rászánnál egy hamisítatlan szuvenírre! Nem tudjuk pontosan mennyibe fog kerülni a képeslap és a bélyeg, de ami megmarad, azt biztosan kalória bevitelre és nemzeti parkok látogatásra fordítjuk majd! :)

Név: Fadgyas Enikő
Számlavezető bank: CIB Bank
GIRO: 10700323-50160446-51200002
IBAN: HU34-1070-0323-5016-0446-5120-0002

Ha van Paypalon-od, és inkább azt használnád, az utaláshoz szükséges e-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.